Over De Firma CNC

de-frezer-cnc-frezen-in-utrecht-michiel-van-dijkDe Firma CNC – Michiel van Dijk.  U kunt bij mij terecht voor meubel en freeswerk.  Ik maak onder anderen Kasten, Tafels, Stoelen, Keukens en Interieurs op maat en frees Logos, Belettering, Constructieonderdelen, Meubelonderdelen en Producten. Vanuit mijn achtergrond als ontwerpend meubelmaker kan ik u helpen met zowel ontwerp als realisatie van uw project in eigen werkplaats in Utrecht.

Hieronder een aantal veelgestelde vragen:

Hoe werkt CNC Frezen? Een cnc frees is een computer gestuurde freesmachine. Aan de hand van een digitale tekening beweegt de frees in X,Y en Z richting door het materiaal. Hierdoor is het mogelijk allerlei vormen en ontwerpen in hout of kunststof te maken. Je kan dus zowel graveren als helemaal door het materiaal heen frezen.

In wat voor materialen kunt u CNC frezen?  U kunt bij ons hout en sommige kunststoffen cnc laten frezen. (U kunt dus ook MDF en andere soorten plaatmateriaal CNC laten frezen). ik doe voornamelijk aan CNC houtbewerking.

Wat zijn de kosten voor CNC Frezen? De kosten variëren per bewerking en hangen samen met uw vraag, ontwerp, het materiaal en de duur dat de machine bezig is. Als u mij een tekening aanlevert kan ik een precieze prijsberekening voor u maken.

Freest u ook voor particulieren? Ik bied een CNC frees service voor zowel zakelijke als particuliere klanten. U kunt bij mij terecht voor grote en kleinere cnc frees opdrachten, zowel seriematig als enkele exemplaren.

Meer over de werkwijze van het CNC Frezen