Werkwijze

De producten die ik maak variëren van logos, letters, signing, meubels , producten en onderdelen.

Voor elk project is een ontwerp of tekening nodig. Ik kan uw tekening voor u aanpassen, een schets digitaliseren, of een volledig uniek ontwerp voor u maken, voor één enkel exemplaar of serie productie.

Naast het op maat maken van uw onderdeel volgens tekening is het ook mogelijk diverse nabewerkingen voor u te doen. Je kunt dan denken aan het schuren van de onderdelen, een afronding langs de kanten, domino of lamello verbindingen toevoegen, diverse onderdelen combineren met lijm of schroeven, en natuurlijk ook oliën, lakken en  tenslotte afleveren.

Materialen:

Een aantal voorbeelden van verschillende materialen zijn massief eikenhout, dik mdf, in allerlei kleuren gelamineerd berken multiplex, of vuren of populieren multiplex. Hiernaast zijn nog veel meer soorten plaatmateriaal en massief hout mogelijk, de keuze is vrijwel eindeloos. Zo is bijvoorbeeld zwart of anders gekleurd mdf, vuren panelen, eiken of beuken multiplex, gemelamineerd spaanplaat, Russisch of Fins berken multiplex, mdf met lakdraagfolie, massief houten planken, meranti of okume plaat, bamboe of hi Macs ook een optie.

Bij voorbeelden vindt u foto’s van een aantal verschillende materialen.